Önay Garden Rezidans

ev ortamında otel keyfi

İstanbul`un en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Beylikdüzü`nde yer alan Önay Garden Residence, eşsiz mimarisi ve sunduğu benzersiz imkanlarla tüm ihtiyaçlarınıza hizmet veriyor.

Önay Garden Rezidans

Proje Hakkında

Mimarisiyle Beylikdüzü`nü Renklendiriyor
3700 m2 arsa üzerinde inşa edilen ve toplam 42,500 m2 kullanım alanlı Önay Garden Residence, bölgede ayrıcalıklı ilk Residence olma özelliğini taşıyor. Katta bahçeli daireleri bulunan Önay Garden Residence, yüksek teknolojisi ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam merkezi olamaya hazırlanıyor. Projesinde ise Önay Grup imzası taşıyor.

Önay Grup, Esenbahçe Konutları projesinden sonra Beylikdüzü`nde; projesi, mimarisi ve konumuyla ilk olacak Önay Garden Residence`ı sizlerin beğenisine sunuyor. “Ev Ortamında Otel Konforu” sunan bu ayrıcalıklı proje, yepyeni bir yaşam tarzı oluşturmak ya da geleceğiniz için en iyi yatırım aracı olarak üretiliyor.

Hayatınıza Renk Katıyor
Önay Garden Residence`ın terasında bulunan aktivite katındaki (sadece residence sahiplerine özel) açık yarı olimpik yüzme havuzu, günün yorgunluğunu atabilmeniz için sizi bekliyor. Ayrıca yine aktivite katında bulunan; Fitness Salonu, Squash Alanı, Kafeterya ve Kafeterya Terası, Güneşlenme Alanı, Bilardo ve Masa Tenisi, Sauna ve Masah Salonu, Buhar Odası ve Türk Hamamı, Duş, WC ve Soyunma Odaları kendinizi daha özel hissetmenizi sağlıyor.

Her Katta Ayrı Bir Renk
Farklı metrekarelerden oluşan Önay Garden Residence`ın, katta bahçeli daireleri bulunuyor. Mimari olarak tüm iç ve dış detayları düşünülmüş, her zevke ve ihtiyaca hitaben Önay Garden Residence sizleri bekliyor.

Bu Renk Size Keyif Verecek
Önay Garden Residence`da yaşamaya başladığınız andan itibaren, günlük hayatın karmaşasını ve yorgunluğunu unutturacak bir eviniz olacak. İster 1. Katta, ister 15. Katta oturun, Önay Garden Residence hayatınıza keyif katacak, terasının muhteşem manzarası ruhunuzu canlandıracak.

Hayatınıza Renk Katan Ayrıntılar
Önay Garden Residence, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak hayatınıza konfor katıyor. Özel güvenliği sayesinde kendinizi, ailenizi ve evinizi güvende hissedecek, akıllı sistem sayesinde konforu yaşayacak, aktivite katında bulunan spor alanlarında yapacağınız etkinlikler ile sağlıklı kalacaksınız.

Bu Renk Güven Veriyor
Çağdaş teknolojiyi yakından takip eden Önay Grup, bu benzersiz projesinde de depreme dayanıklı üretim yapıyor ve sizler güvenli bir yaşam sunuyor. C-30 beton teknolojisi kullanılarak konvansiyonel kalıp sistemiyle inşa edilen Önay Garden Residence`da TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun yapı malzemeleri kullanılıyor.

Bu Renk Size Çok Yakışacak
Sizler de Önay Grup güvencesiyle inşa edilen ve İstanbul`un cazibe merkezi haline gelen Beylikdüzü`ndeki bu eşsiz projede yerinizi alın. Yaşamınıza renk katın.

Beylikdüzü`nde Yaşam
250 bin nüfuslu Beylikdüzü; Şehrin karmaşasından uzakta, temiz havası, bol yeşişl alanları, ilköğretim okulları, liseleri, dershaneleri, üniversitesi ile başlıbaşına bir şehir konumunda yer alıyor. Büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, geniş parkları, koşu ve bisiklet yolları Beylikdüzü`nün cazibesini daha da arttırıyor.

Galeri

Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans
Önay Garden Rezidans

Web

Proje hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Haliç Rezidans'ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
www.onaygarden.com

 

Konum


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Haliç Rezidans

Ulaşım

Beylikdüzü'ne Ulaşım
Geniş yollar ve kavşaklar ile Beylikdüzü`ne karayolu ulaşımı son derece rahattır. Bölgeye Belediye ve Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım kolaylaşmıştır. Beylikdüzü “Sahil Projesi” kapsamında kurulacak İDO iskelesiyle, denizyolu karayolu ile bağlanacak ve yılsonunda Metrobüs seferleri Beylikdüzü`nde başlayacaktır.

Beylikdüzü’nde inşa edilen Önay Garden Residence projesinde 1+0 daireler 44 bin TL’ye, 1+1’ler 75 bin TL’ye, 2+1’ler ise 116 bin TL’ye satılıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 17 indirim uygulanan Önay Garden Residence’ta 24 aya kadar sıfır faizle taksit seçeneği de sunuluyor.

15 katlı Önay Garden Residence’ta her katta 25 daire bulunuyor. Toplam 373 konut var. Konutlar 2012 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek.

Önay Garden Residence’da 1+1’lar 32-39 metrekare, 1+1’ler 50-77 metrekare, 2+1’ler ise 82-150 metrekare olarak tasarlandı.

Önay Garden Residence’ta kat bahçeli daireler, teraslı açık yarı olimpik yüzme havuzu, terasta güneşlenme alanı, fitness salonu, squash alanı, kafeterya ve kafeterya terası, bilardo ve masa tenisi, sauna ve masaj salonu, buhar odası, Türk hamamı, butik mağazalar, kreş, lobi, otopark, vale, 7-24 güvenlik, resepsiyon ve danışma hizmetleri, temizlik ve bahçe bakımı hizmetleri bulunuyor.

KRG İNŞAAT

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde on binlerce daire, çok sayıda iş yeri projesi ve rezidans projesini hayata geçiren KRG İnşaat temelleri 1972 yıılında atıldı.

Kuruluşundan bugüne on binlerce insanın yaşamına değer katan KRG İnşaat sektörde benimsediği ilkeleri sayesinde inşaat sektörüne kattığı yeni boyut ve müşteri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile sağlam adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

BİZE ULAŞIN

Vardar Caddesi, No: 30
Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
Telefon
+90 212 627 44 14
Bize Yazın
İletişim Formu
Copyright 2014 KRG İnşaat